Hemstädning - Ett rent hem att komma hem till

Vi gör din vardag enklare

Hemstädning för 249 kr/h efter RUT-avdrag!

Klicka här för att boka

Vill du också ha det rent och prydligt hemma?

Inget slår ett rent och prydligt hem. På Vasaglansen är vi medvetna om hur viktigt det är med ett hem som inte bara är rent utan också inbjudande och trivsamt. Vår tjänst inom hemstädning är till för att underlätta för dig i vardagen. Vi tillhandahåller personligt anpassade städlösningar, gjorda för att möta dina unika behov, och vi säkerställer en noggrann rengöring vid varje besök. Låt oss ta hand om städningen så att du kan ägna mer tid åt det som verkligen betyder något för dig och din familj. Med våra skräddarsydda lösningar och nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg i att ditt hem alltid är i bästa möjliga skick. Vasaglansen erbjuder hemstädning i Stockholm men finns även i Norrtälje, Göteborg och Uppsala.

Vad kostar hemstädning?

YtaAntal tim per gångPris
Under 50 kvmCa 2-3 timCa 600 kr
50-100 kvmCa 3-5 timCa 900 kr
Över 100 kvmFrån 5 timFrån 1000 kr

 

Moment som ingår i hemstädningen

Hemstädning priser – Få ett fast timpris

Hemstädning kostar endast 249 kr/h efter rut-avdrag och vi har aldrig någon bindningstid. Vårt tidsschema är flexibelt och det betyder att vi kan komma ut och städa hemma hos dig när det passar dig. Vill du veta hur många timmar du behöver för ditt hem och dina behov, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! Du kan antingen boka engångsstäd eller städning på abonnemang vid samma tidpunkt varje vecka, varannan vecka eller när du nu önskar. Direkt på din faktura från oss kommer rut-avdraget för hushållsnära tjänster att synas. Det är viktigt att vara medveten om att reglerna för rut-avdrag kan förändras över tid, inklusive avdragets omfattning och villkor. För aktuell information om ditt avdrag och dess villkor, besök Skatteverkets webbplats.

Klicka här för att boka

Hemstädning i Stockholm med nöjd kund-garanti

Hos Vasaglansen går vi ett steg längre än att bara erbjuda högkvalitativ hemstädning i Stockholm, vi har även en nöjd kund-garanti. Skulle du någonsin känna att vårt arbete inte uppfyller dina standarder lovar vi att omedelbart åtgärda situationen utan extra kostnad. Garantin är vårt löfte till dig om att vi tar vårt åtagande på allvar och att vi sätter dig som kund i första rummet.

Utbildade medarbetare

Varje medlem i vårt städteam har genomgått en omfattande utbildning för att säkerställa högsta möjliga standard i hemstädning. Detta innebär inte bara att de är skickliga i olika städtekniker, utan också att de är utrustade med kunskap om de senaste metoderna och miljövänliga produkterna. Vår personal är inte bara experter på att skapa en ren och hälsosam miljö i ditt hem, de är också utbildade i kundservice för att säkerställa att varje interaktion med dig är lika angenäm och professionell som själva städningen.  Alla har dessutom tystnadsplikt och är omfattade av sekretessavtalet.

Hos oss är rekryteringsprocessen grundlig och detaljerad, vilket säkerställer att endast de mest kvalificerade kandidaterna väljs ut för anställning. När en medarbetare börjar hos oss, genomgår de en initial utbildning som är utformad för att förbereda dem för att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Dessutom får alla anställda kontinuerlig fortbildning inom områdena kvalitet och kundservice, för att ständigt förbättra och upprätthålla våra höga standarder.

Erfarenheten gör oss till en av de bästa städfirmorna i Stockholm

Att städa innebär inte bara att gå lös med en trasa, mopp och rengöringsmedel på alla ytor. Det handlar om att göra alla steg rätt från början och lämna efter sig både ytor och invändiga utrymmen som är skinande rena. Samtidigt är det den lyxiga känslan av att ha ett städat hem som både känns hemtrevligt att komma hem till, men som också känns som om du kliver in på ett hotell - med uppuffade lakan och kuddar, skakade mattor och ja, helt enkelt - det där lilla extra. För detta krävs erfarenhet och det har vi. Vi har under många år städat en massa olika hem och bostäder - alltifrån små lägenheter inne i city till stora villor i förorterna. Just den här erfarenheten gör att du alltid kan känna dig trygg med att vi upprätthåller den allra högsta standarden.

Miljövänlig hemstädning som rengör på djupet

När vi städar ditt hem gör vi det på ett sätt som inkluderar alla steg. Vi dammsuger, vi dammtorkar, moppar, rengör kyl och frys och även ditt badrum. Har du något speciellt du vill att vi städar under din hemstädning är du välkommen att berätta det för oss så ser vi till att fixa det.

Boka hemstäd i Stockholm idag och upplev skillnaden hemma

När man inte har tid eller lust att ta itu med städningen själv är det ett ypperligt tillfälle att låta oss ta hand om den. Då blir också städningen grundligt utförd och det kommer garanterat inte ligga några dammråttor kvar i några hörn. I en storstad som Stockholm där pendlingen kan vara lång och tidskrävande, familjen och vänner ta mycket tid från dig och där allt är så hektiskt, kan hemstädning vara en räddare som gör vardagen enklare. Du kan även lägga till tjänster som fönsterputs i samband med din hemstädning i Stockholm. 

Behöver du andra tjänster?

Det är inte bara hemstädning i Stockholm som vi är proffs på - vi kan även erbjuda storstädning, fönsterputs och flyttstädning. För verksamheter som behöver städning finns kontorsstädning och trappstädning. Givetvis har vi extratjänster som vi gladeligen kan anpassa efter dina behov. Hör med oss så berättar vi mer.

Klicka här för att boka

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hemstädning i Stockholm?

Priset för hemstädning i Stockholm varierar beroende på dina specifika behov och storleken på ditt hem. Det beror på hur stor yta som ska städas, om det är långt bort och hur komplicerat det som ska städas är. Kontakta oss för en skräddarsydd offert som speglar dina unika krav.

Vad innebär hemstädning?

Hemstädning innefattar en rad olika städuppgifter för att hålla ditt hem rent och välkomnande. Det är exempelvis dammsugning, dammtorkning, badrumsrengöring. Som tillägg kan du be om rengöring av kyl och frys och mycket mer.

Vilka andra tjänster har ni förutom hemstädning?

Utöver hemstädning erbjuder vi även kontorsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Alla våra tjänster utförs med samma höga standard och omsorg. Välj om du vill ha en städtjänst för privatpersoner eller en för företag.

Har ni miljöanpassad hemstädning?

Ja, vi försöker alltid tänka på miljön när vi städar åt dig. Det betyder att vi använder miljövänliga rengöringsmedel, hållbar utrustning och inte minst att vi tar väl hand om våra medarbetare så att deras trivsel alltid upprätthåller en lika hög nivå som deras arbete.

Kan man boka hemstädning en gång eller måste det ske regelbundet?

Hos Vasaglansen kan du välja mellan engångsstädning eller regelbunden städning. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi kräver med andra ord ingen bindningstid utan du är fri att boka oss så sällan eller ofta du vill.