Kontorsstädning för en trivsam arbetsplats

Alltid skräddarsydda offerter för din arbetsplats!

Klicka här för offert

Kontorsstäd in i minsta detalj

Kontorsstädning är inte bara för att göra ett gott första intryck på kunder och besökare, men också för att främja hälsa och välbefinnande bland dina anställda. Vår kontorsstädning i Stockholm och i andra städer som Göteborg, Uppsala och Norrtälje är utformad för att möta just dina behov, med allt från fönsterputs till golvvård inkluderat i vårt all inclusive-erbjudande.

Vår tjänst för kontorsstädning är mer än bara en grundlig rengöring. Vi tar hand om varje detalj i ditt kontorsutrymme, från entré till konferensrum, för att ge lokalerna en fläckfri och inbjudande miljö. Vårt team av erfarna städare använder de senaste metoderna och miljövänliga rengöringsmedel för att leverera enastående resultat.

Detta ingår i vår kontorsstädning

Klicka här för offert

En omfattande kontorsstädning för ditt kontor

När du väljer Vasaglansen för din kontorsstädning i Stockholm eller någon av våra andra städer, kan du förvänta dig en omfattande service som täcker alla aspekter av kontorsrengöring:

Fönsterputs

Vi ser till att dina fönster är fläckfria och kristallklara, vilket inte bara förbättrar utsikten utan också maximerar det naturliga ljusinsläppet. Ett ljust och luftigt kontor bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Golvvård

Oavsett typ av golv – mattor, hårt golv eller specialgolv – behandlar vi dem med största omsorg. Vi använder anpassade metoder för att säkerställa att dina golv inte bara är rena utan också väl underhållna för långvarig användning.

Andra tjänster från Vasaglansen

Utöver kontorsstädning erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster som kan anpassas efter dina specifika behov. Några av dem är:
Storstädning - Fönsterputs - Trappstädning

Och mycket mer!

Smarta förberedelser inför kontorsstädningen

Kommunicera för en smidigare städprocess

Förhandsinformation - Informera dina anställda om den kommande städningen minst en vecka i förväg. Detta ger alla tid att förbereda sina arbetsplatser och justera sina scheman vid behov.

Städschema - Dela städschemat, inklusive datum och ungefärlig tid för städningen, via e-post eller internt meddelandesystem. Det hjälper till att undvika eventuella

Feedbacksystem - Upprätta en kommunikationskanal där anställda kan lämna feedback eller särskilda önskemål inför städningen.

Organisera de olika utrymmena

Ta bort personliga tillhörigheter - Uppmuntra anställda att ordna sina skrivbord och minimera mängden personliga tillhörigheter som lämnas framme. Det underlättar för städpersonalen att utföra sitt arbete utan att riskera att flytta på viktiga dokument eller personliga föremål.

Gör i ordning gemensamma utrymmen - Se till att gemensamma utrymmen som mötesrum och kök är någorlunda organiserade. En klar yta gör det enklare för vårt städteam att utföra en grundlig rengöring.

Ge oss instruktioner i förväg - Om det finns områden som kräver särskild uppmärksamhet eller känsliga utrustningar som behöver hanteras på ett visst sätt, se till att informera oss i förväg.

Skydda viktig information och föremål

Känslig information - Påminn de anställda om att låsa in eller ta med sig känsliga dokument och elektroniska enheter. Detta skyddar företagets information och minskar risken för oavsiktlig exponering.

Värdefulla föremål - Även om ett professionellt städföretag hanterar dina tillhörigheter med största respekt, är det klokt att förvara värdefulla personliga föremål på ett säkert ställe under städningen.

Åtkomst - Koordinera med städteamet om tillgång till olika delar av kontoret. Om vissa områden kräver särskild åtkomst eller säkerhetsåtgärder, se till att detta är ordnat innan städningen påbörjas.

Vi städar ditt kontor med diskretion

I hjärtat av Vasaglansens filosofi ligger en djup förståelse för vikten av diskretion och respekt för din arbetsplats. Varje kontor är en kärna av aktivitet, idéer och ibland känslig information. Därför närmar vi oss varje städuppdrag med diskretion. Vårt team är duktiga på att inte bara leverera enastående städresultat utan också för att säkerställa att din arbetsplats integritet skyddas under hela processen. Vi arbetar tyst och effektivt med minimal inverkan på din dagliga verksamhet, och anpassar våra städtider för att passa dina behov oavsett om det innebär tidiga morgnar eller sena kvällar.

Boka kontorsstäd i Stockholm med Vasaglansen

Att boka kontorsstädning med oss är en enkel process. Vi inleder alltid med en personlig konsultation för att diskutera dina behov, tar reda på ditt kontors specifika utmaningar och utformar ett städprogram som passar just din tidsplan och budget. Vasaglansen står dessutom för en miljömedveten städning. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och metoder som effektivt rengör utan att skada vår planet eller din arbetsplats.

Klicka här för offert

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i kontorsstädning?

Vasaglansens kontorsstädning i Stockholm är utformad för att täcka alla aspekter av rengöring som ditt kontor kan behöva. Vi börjar med grundlig dammborttagning från alla ytor, inklusive svåråtkomliga områden, för att säkerställa att inga dammpartiklar stör din arbetsmiljö.

Ytdesinfektion är en annan kritisk del av vår service, särskilt viktig i dessa tider, för att hålla arbetsplatserna säkra och friska. Vårt team tar hand om fönsterputs för att ge dina fönster en strålande klarhet och golvvård för att skydda och bevara dina golv, oavsett material. Vi inkluderar också specifika tjänster som tömning av papperskorgar, avfläckning av glasytor, och noggrann rengöring av toaletter och kök

Vad är priset för kontorsstädning hos er?

Priset för kontorsstäd i Stockholm anpassas efter dina unika behov och kontorets storlek. Vi förstår att varje kontor har sina specifika krav, därför erbjuder vi en skräddarsydd offert baserad på en noggrann bedömning av dina önskemål och ditt kontors specifikationer. Detta innebär att du betalar för exakt de tjänster du behöver, utan onödiga tillägg. För att få en exakt uppskattning av kostnaden rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så att vi kan diskutera dina behov och ge dig en personlig offert.

Hur lång tid tar en kontorsstädning?

Tidsåtgången för en kontorsstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive kontorets storlek, omfattningen av städtjänsterna som efterfrågas, och det specifika skicket på kontoret. Vårt mål är att arbeta effektivt och noggrant för att minimera störningar i din verksamhet, samtidigt som vi upprätthåller högsta möjliga kvalitetsstandard. Vi strävar efter att anpassa vår städning till dina tidsramar och kan även erbjuda städning utanför ordinarie arbetstid.

Kommer kontorsstädningen störa arbetsron?

Vi är fullt medvetna om vikten av att upprätthålla en störningsfri arbetsmiljö och anpassar därför våra städtider och metoder för att passa dina behov. Vårt team är utbildat att arbeta diskret och effektivt, och vi kan schemalägga städningen till de tider som bäst passar din verksamhet, inklusive kvällar och helger. Genom att samarbeta med dig kan vi säkerställa att vår städning genomförs med minimal påverkan på din dagliga verksamhet.

Kan man boka kontorsstädning i Stockholm på regelbunden basis?

Ja, absolut! Vi erbjuder flexibla scheman för regelbunden kontorsstädning som är helt anpassade efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver daglig, veckovis eller månadsvis städning, kan vi skapa ett städschema som håller ditt kontor i toppskick året runt. Regelbunden städning är inte bara bekvämt, utan det bidrar också till en hälsosammare arbetsmiljö och en mer välkomnande atmosfär för både dina anställda och besökare.