OM OSS

Vasaglansen är ett snabbväxande och modernt städföretag med privat- och företagskunder i hela Stockholm, Göteborg, Norrtälje och Uppsala med huvudkontoret i Vasastan i Stockholm.

Vår historia

En stressig vardag för en ung kille och missnöjd städerska gav upphov till idén att starta Vasaglansen. Vår grundare, Emil Kasumovic, lärde känna en fantastiskt duktig städerska, med ett öga för perfektion, som arbetade hemma hos honom. Hon hade arbetat under dåliga förhållanden hos sin tidigare arbetsgivare under en längre tid, precis som många andra hårt arbetande personer i städbranschen.

Emil kände att det fanns uttrymme att göra en skillnad. Inspirerad av sin städerskas höga arbetsmoral, bestämde han sig under hösten 2017 för att starta ett eget städföretag med utgångspunkt i Vasastan, med sin städerska i spetsen. Vasaglansen startades genom tron om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och omfattas av bra arbetsvillkor är mer motiverade och lojala vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder.

Med en organisk tillväxt har företaget idag vuxit till 100 anställda och utfört städuppdrag för tusentals nöjda kunder. Resan till att bli Sveriges mest moderna städföretag har bara börjat!

Modernt tänk som tillfredsställer kundens behov

Emil ville starta ett städföretag som inte bara levererar tjänster av högsta kvalitet – han vill öka människors livskvalitet. Genom att en städfirma som är snabb och enkel att anlita blev detta möjligt. En viktig del av det hela är att samma person kommer hem till kunden varje gång för att städa.

Motiverade och glada medarbetare

På Vasaglansen fokuserar vi väldigt mycket tid på att säkerställa bra arbetsförhållanden och kontinuerlig utveckling för våra medarbetare. Alla medarbetare har genomgått en grundlig bakgrundskoll och intervjuer för att garantera en bra matchning med företaget. Därefter får sedan alla nya personer den introduktion som krävs innan man kan stå på egna ben!

Utbildningar sker sedan regelbundet på Vasaglansen, oavsett nivå av erfarenhet. Detta just för att säkerställa personlig utveckling för samtliga medarbetare.

Idag består Vasaglansen av glada och väldigt engagerade personer med olika nationaliteter där gemenskap och tillit är några av de viktigaste bitarna i verksamhetens kärna. Vi har en mycket god sammanhållning hos oss, och trots att vi hunnit bli väldigt många inom företaget så har vi lyckats behålla den familjära och varma känslan. Ni hittar oss i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Norrtälje och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller e-mail!

Hos Vasaglansen råder inga bindningstider, inga dolda avgifter eller krångliga timbanker. Med en organisk tillväxt har städföretaget anställt över 100 anställda och utfört städuppdrag för tusentals nöjda kunder. Resan till att bli Sveriges mest moderna städföretag har bara börjat!

Jobba hos oss

Gasellföretag 2023

Vasaglansen har på kort tid växt till sig till en mycket omtalad städfirma med en tydlig vision. Detta resulterade i att företaget 2023 blev utsett till Gasellföretag av Dagens Industri. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika bolag. Mindre än 1% av Sveriges bolag uppfyller kriterierna för att bli ett gasellbolag. Nu har Vasaglansen blivit det vilket är ett resultat för det vinnande koncept som föredras av alla kunder.

Läs mer om att bli Gasellföretag i Di Gasell https://gasell.di.se/faq/

undefined

Branschvinnare

Vasaglansen har fått utmärkelsen som branschvinnare 2024. En branschvinnare är ett företag som har överträffat branschens utveckling, både i omsättning och resultat. Givetvis ska företaget ha uppvisat ett positivt resultat.

Läs mer om att bli branschvinnare, https://branschvinnare.se/

Besöksadress & huvudkontor

Sigtunagatan 9, 113 22 Stockholm
Org nr: 559125-3637

Öppettider

Vardagar 07.30 – 16.30

Kontakta oss

Några av våra stolta samarbetspartners