Vill du bli vår nya kollega?

Att arbeta på Vasaglansen är ett både ett roligt och engagerande arbete. Här nedan kan du läsa lite mer om vad det innebär. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur det är att arbeta hos oss!

Intresseanmälan

Ett fritt och givande arbete

På Vasaglansen ser vi till att du får rätt förutsättningar från start för att utvecklas och trivas. Du får all hjälp och nödvändiga verktyg som krävs för att växa i din yrkeskunskap och vidare i din yrkesroll. Trots att vi arbetar mycket på egen hand ute hos våra kunder, har vi en stark gemenskap och nära kontakt med varandra.

Vi träffar och hörs med många kunder dagligen, och därför är det en fördel om du har erfarenhet av ett serviceyrke - helst av städning i hemmiljö eller kontor. Du får gärna ha körkort och egen bil, men det är inget krav. Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, flexibel och har känsla för de små detaljerna.

Vi är ett snabbväxande företag med stora ambitioner. Vår vision är att förnya en traditionell bransch och skapa mervärde. Kom med i vår gemenskap genom att ansöka nedan!

Lediga tjänster

Ansök

Anmäl ditt intresse och sök jobbet

Fyll i formuläret utförligt så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Arbetstillstånd / Work permit

Jag är svensk medborgare/ I am a Swedish citizen
Jag är EU/ESS-medborgare/ I am an EU/ESS-citizen
Jag har permanent uppehållstillstånd/ I have a permanent residence permit
Jag har inget av ovanstående/ None of the above
Ja/Yes
Nej/No
Svenska
English
Nej / No
Ja, jag har körkort och tillgång till egen bil/ Yes, I have a driver license and access to my own car
Ja, jag har körkort men ingen bil/ Yes, I have a driver license but no car
Nej / No
Din information hanteras av Vasaglansen för att vi ska kunna kontakta dig angående jobberbjudande/ Your personal details are stored by Vasaglansen to contact you for job opportunities