Flyttstädning - en fullservice när du flyttar

Alltid till ett fast pris!

Medan du packar upp kartonger i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och till ett pris som inkluderar precis allting.

Klicka här för att boka

Vad innebär flyttstädning hos oss?

Att flytta kan vara en utmaning även om det i många fall också är kul. Tack vare vår flyttstädning kan du göra övergången mellan ditt gamla hem och ditt nya mycket enklare. Vi tillämpar en fullservice så du slipper städa någonting själv. Sedan är det bara att lämna över nycklarna till hyresvärden eller de nya ägarna. Av oss kan du boka flyttstädning i Stockholm men även på flera andra orter som Göteborg, Uppsala och Norrtälje.

Vår flyttstädning i Stockholm, som även sträcker sig till flera andra städer, är utformad för att ge dig ett rent hem - redo för de nya ägarna eller hyresgästerna. Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av kök och badrum till dammtorkning av ytor och rengöring av golv. Vårt mål är att du ska kunna lämna ditt gamla hem med ett gott samvete, och veta att varje del är omsorgsfullt städat utan att lämna något åt slumpen.

Vad kostar flyttstädning?

YtaPris
Under 40 kvm2200 kr
41-60 kvm2800 kr
61-80 kvm3200 kr
81-100 kvm3500 kr
101-150 kvm4500 kr

Vad ingår i en flyttstädning hos oss?

Flyttstädning kommer alltid med ett fast pris och vi har alltid en kvalitetsgaranti som varar hela 48h! Priserna för flyttstädning anges med RUT-avdrag och inkluderar precis allt som krävs för att arbetet ska anses utfört för de som sedan ska flytta in. Samtliga priser inkluderar även fönsterputs.

OBS: Om du har ett boende med en större yta än 150 kvm är du varmt välkommen att maila oss för en gratis skräddarsydd offert!

Klicka här för att boka

Tips inför din flyttstädning

En väl genomförd flyttstädning är nyckeln till en smidig överlämning av ditt tidigare hem. Här är några tips för att förbereda dig:

1. Planering

En god förberedelse är halva arbetet. Genom att börja planera din flyttstädning i god tid, sätta ett datum och anlita oss kan du undvika onödig stress och vara lugn med att allt går enligt plan.

2. Rensa ut

Flytten erbjuder en perfekt möjlighet att gå igenom dina tillhörigheter och rensa ut det du inte längre behöver eller vill ha med dig till ditt nya hem. Det minskar mängden saker att packa och flytta.

3. Kontrollera

Se till att du har en tydlig uppfattning om vad som ingår i flyttstädningen och att alla dina specifika önskemål är kommunicerade till oss. Läs mer om alla städmoment som innefattas här hos Vasaglansen.

De fyra S:en

När tiden kommer att flytta från ett hem till ett annat står vi ofta inför den överväldigande uppgiften att sortera igenom år av ackumulerade tillhörigheter. Det är här konceptet med de fyra S:en - Sälja, slänga, skänka och spara - blir en ovärderlig strategi för att organisera och förenkla processen. Metoden hjälper inte bara till att minska mängden saker vi behöver packa och flytta, utan erbjuder också en möjlighet till eftertanke och förnyelse där vi kan omvärdera vad som verkligen är viktigt.

Sälja

Bland dina tillhörigheter finns det säkert objekt som fortfarande har ett värde, men som du kanske inte längre behöver eller använder. Dessa föremål kan du sälja och därmed inte bara minska antalet saker att transportera utan också potentiellt tjäna lite extra pengar. Online-marknadsplatser och loppisar är platser du kan vända dig till. Det är inte bara ekonomiskt givande utan också miljömässigt ansvarsfullt, eftersom det ger dina föremål en andra chans hos någon annan.

Slänga

Trots att det kan vara frestande att hålla fast vid saker "för säkerhets skull", finns det objekt som helt enkelt har sett sina bästa dagar. Skadade, trasiga eller annars oanvändbara föremål bör sorteras ut för att slängas. Det är viktigt att göra detta på ett ansvarsfullt sätt genom att följa lokala riktlinjer för återvinning och avfallshantering för att minimera miljöpåverkan.

Skänka

Att skänka är ett behjärtansvärt och effektivt sätt att hantera objekt som fortfarande är i gott skick men som du inte längre behöver. Kläder, böcker, möbler och köksartiklar är ofta välkomna donationer till välgörenhetsorganisationer och second hand-butiker. När du skänker bidrar du inte bara till en god sak, utan hjälper också till att förlänga livscykeln för prylarna genom att ge dem ett nytt hem.

Spara

Slutligen är det dags att identifiera de föremål som verkligen betyder något för dig - de som bär på minnen, känslomässigt värde eller är nödvändiga för ditt dagliga liv. Det är saker som förtjänar en plats i ditt nya hem. Att spara dem handlar inte bara om praktisk användning utan också om att bevara en känsla av kontinuitet och identitet.

Få en enklare flytt med oss på Vasaglansen

Oavsett om du aldrig tidigare har anlitat en flyttfirma för att ta hand om din flyttstädning, eller om du alltid brukar överlåta flyttstädningen åt någon annan så kan vi lova att du inte blir besviken. Flyttstädningen är oftast det moment av en flytt som man bävar inför. Något som tyvärr måste göras för att få tillbaka deposition och få hyresvärdens godkännande etcetera. Om du låter oss ta hand om städningen så slipper du en stor del av stressen. Vi har dessutom koll på vad hyresvärdar normalt kräver för att ge tillbaka en eventuell deposition och för att du ska slippa konflikter.

Håll din nya bostad ren med våra andra städtjänster

Att flytta in i ett nytt hem är en spännande början, och att hålla det rent och välkomnande är nyckeln till att skapa en trivsam och harmonisk miljö. Med Vasaglansens omfattande utbud av städtjänster kan du enkelt upprätthålla den fräschör och renhet som gör ditt hem till en fristad. Utöver vår noggranna flyttstädning erbjuder vi skräddarsydda lösningar som storstädning, regelbunden hemstädning och professionell fönsterputsning för att möta dina specifika behov.

Storstädning - Vår storstädning är den perfekta lösningen för en djupgående rengöring, idealisk för att markera starten på ett nytt kapitel i ditt nya hem. Med fokus på detaljer tar vi oss an varje hörn av ditt hem, från kök till badrum, för att säkerställa en genomgående ren miljö.

Hemstädning - För de som önskar kontinuitet i hemmets renlighet erbjuder vår regelbundna hemstädning en bekväm och pålitlig service som håller ditt hem skinande rent vecka efter vecka.

Fönsterputs - För att verkligen låta ditt hem se ännu bättre ut både från insidan och utsidan kan du anlita oss för fönsterputsning där vi tar hand om allt från små till stora fönster. I flyttstädning ingår tjänsten men i annat fall kan du boka den som tilläggstjänst.

Boka flyttstädning i Stockholm och i flera andra städer

Har du behov av flyttstädning i Stockholm eller bor du kanske i någon annan svensk stad? Vi utför även flyttstädningar i Göteborg, Uppsala och Norrtälje men självklart begränsar vi oss inte till att du bara kan flytta mellan dessa städer. Kontakta oss så berättar vi mer om oss och vår tjänst.

Klicka här för att boka

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i flyttstädning?

Vår tjänst är utformad för att lämna ditt hem i ett skick som inte bara möter, utan överträffar standarden för flyttstädning. Detta inkluderar en djupgående rengöring av kök och badrum, där vi tar hand om allt från kakel och fogar till vitvaror och skåp, både in- och utvändigt. Vi ser till att avlägsna kalk och smuts från badrumsarmaturer, rengöra toaletter och duschar grundligt, och se till att köksområden är hygieniskt rena och fria från matrester och fett.

Våra städare tar sig an alla typer av golv, från dammsugning av mattor till våttorkning av hårda ytor, för att vara säkra på att de är fria från smuts och damm. Vi dammar av alla ytor, lister, dörrkarmar, hyllor och andra områden där damm lätt samlas. Väggar och tak kontrolleras och rengörs vid behov för att avlägsna eventuella fläckar eller spindelnät.

Vad kostar flyttstädning hos er?

Att förstå kostnaden för en flyttstädning är viktigt för att kunna planera din flyttbudget effektivt. Hos Vasaglansen strävar vi efter att erbjuda transparenta och rättvisa priser som speglar den höga kvaliteten på vår service. Priset för vår flyttstädning är anpassat för att matcha de specifika behoven och förutsättningarna i din bostad. Det innebär att det tar hänsyn till flera faktorer såsom bostadens storlek, skick och eventuella särskilda krav du kan ha.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Tiden det tar för en flyttstädning kan variera betydligt och är starkt beroende av flera faktorer, där bostadens storlek och skick är de mest avgörande. En mindre lägenhet kan ofta städas grundligt på bara några timmar, medan en större villa kan kräva en hel dag eller mer. Det är viktigt att förstå att vårt mål inte bara är att utföra arbetet snabbt, utan att säkerställa att varje yta och utrymme i ditt hem behandlas med största noggrannhet och omsorg.

Vad innebär flyttstädning?

Flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela bostaden inför en flytt för att säkerställa att den är i bästa möjliga skick för nästa person som flyttar in. För mer information och bokning, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Låt Vasaglansen ta hand om din flyttstädning i Stockholm, så att du kan fokusera på att se fram emot ditt nya hem.