Hållbar lokalvård med anpassade lösningar

Förstklassig lokalvård för ditt företag, fastighet eller butik

Klicka här för offert

Vad är egentligen lokalvård?

Lokalvård omfattar en rad tjänster designade för att hålla arbetsplatsens kontor, mötesrum, lokaler och utrymmen inte bara rena utan också hälsosamma och inbjudande. Det handlar om att skapa en miljö där människor trivs och kan prestera sitt bästa, oavsett om det är på kontoret, i butiken eller hemma. Under pandemin blev det ännu viktigare att hålla rent omkring sig och då hamnade lokalvårdens olika tjänster allt mer i rampljuset. För företag i Stockholm och andra städer innebär lokalvård att skapa en ren och professionell miljö som främjar produktivitet och välkomnar kunder. Hos oss på Vasaglansen kan du boka anpassad lokalvård i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Norrtälje för alla dina behov.

Detta ingår i vår lokalvård

Klicka här för offert

Olika tjänster inom lokalvård

Hos Vasaglansen önskar vi erbjuda en heltäckande lösning. Vi har utformat ett brett tjänsteutbud inom lokalvård i Stockholm som riktar sig till verksamheter, industrier, kommuner och skolor med mera. Vårt team präglas av en anpassningsbar, nära och personlig inställning till städning för en mängd olika företag och organisationer. Vi ser inget jobb som för obetydligt eller omfattande och strävar alltid efter att finna skräddarsydda lösningar som passar varje enskild kunds, platsens och situationens specifika krav. Andra tjänster du hittar hos oss är:

Fönsterputsning

Ett rent fönster kan förvandla ett rum genom att släppa in mer naturligt ljus och förbättra utsikten. Fönsterputs noggrann rengöring av både in- och utsidan av fönstren, inklusive karmar och fönsterbrädor, för att säkerställa en fläckfri finish.

Kontorsstädning

Ett rent kontor är avgörande för både anställdas välbefinnande och produktivitet. Vår kontorsstädning inkluderar allt från skrivbordsrengöring till sopning av gemensamma utrymmen, så att ditt arbetsutrymme alltid är professionellt och inbjudande.

Trappstädning

Trapphuset är ofta det första som besökare ser och ett rent trapphus bidrar till en positiv bild av hela byggnaden. Trappstädning innebär rengöring av trappsteg, landningar och räcken, och ger en säker och välkomnande passage för alla som använder dem.

Vi städar enligt våra egna metoder inom lokalvård

Alla lokaler och kunder har olika behov. Stora verksamheter kan behöva mer regelbunden städning och för mindre kunder kan en mer personlig kontakt vara viktigare. Ibland kan också behov variera med tiden och man kan som verksamhet behöva mer eller mindre lokalvård, ha behov av tilläggstjänster eller ha en extra hög nivå på städningen i vissa lokaler. Här på Vasaglansen ger vi var och en av våra kunder en anpassad lösning som även kan utvecklas över tid.

Alltid en ansvarsförsäkring under våra uppdrag

För varje uppdrag vi åtar oss är det en självklarhet att vi är omfattade av en ansvarsförsäkring. Försäkringen är en grundpelare i vår verksamhet som ger våra kunder trygghet och säkerhet. Här hos oss vill vi skydda både våra kunders egendom och vårt arbete och därför ser vi till att alltid ha en omfattande försäkring som täcker eventuella oförutsedda händelser.

Lokalvård med den senaste tekniken

Vår lokalvård i Stockholm bygger på den senaste rengöringstekniken, och innebär att vi använder oss av de mest effektiva verktygen och maskinerna på marknaden, från avancerade städmaskiner till högpresterande tvättanläggningar. Vi kombinerar detta med miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa en hållbar och skonsam rengöring. Dessutom optimerar vi våra processer genom smart logistik för att erbjuda en snabb och effektiv service som minimerar miljöpåverkan och maximerar resultatet.

Alltid samma städare för din trygghet

När vi anställer städare ställer vi höga krav på dem så att de kan leverera den bästa standarden inom lokalvård. Det är också viktigt för oss att du alltid känner dig trygg med vår tjänst och att du får en personlig kontakt med våra medarbetare. På grund av detta har vi valt att ge dig samma städare varje gång du bokar lokalvård i Stockholm hos oss. Detta oavsett om det gäller lokalvård i hemmet eller på din arbetsplats.

Vilka lokaler städar vi?

Lokalvård i Stockholm omfattar en bred variation av utrymmen, var och en med sina unika behov och utmaningar. Vårt team hos Vasaglansen har den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera allt från daglig rengöring till specialiserade städuppdrag. Här är en översikt över de olika typer av lokaler vi tar hand om:

Entréer - Det första intrycket är avgörande. Vi ser till att dina entréer är välkomnande och representerar din verksamhet på bästa sätt.

Trapphus - Ett rent och välskött trapphus bidrar till en positiv upplevelse för både besökare och de som bor eller arbetar i byggnaden.

Lagerlokaler - Renlighet i lagerlokaler är essentiellt för att upprätthålla säkerhet och effektivitet, samt för att skydda lagrade varor.

Kontor - Ett rent kontor främjar en produktiv arbetsmiljö och bidrar till de anställdas välbefinnande.

Industrilokaler - Vi hanterar de specifika utmaningar som städning av industrilokaler innebär, från maskiner till produktionsområden.

Butiker - En ren butiksmiljö förbättrar kundupplevelsen och kan bidra till ökad försäljning.

Miljövänlig lokalvård

Städning bör göras korrekt och även i enlighet med miljön i åtanke. Hos oss är miljön lika viktig som att du som kund blir nöjd så därför använder vi oss enbart av miljövänliga städmetoder, utrustning och inte minst rengöringsmedel.

Offerter med snabb återkoppling

Precis som de olika metoderna för städning ändras beroende på hur lokalerna och behoven ser ut så sätter vi även priset på lokalvård utifrån ett individuellt perspektiv. När du kontaktar oss och vill ha en städoffert ger vi dig ett klart och tydligt pris. Efter att du fått offerten så återkommer vi inom kort till dig för att gå igenom planeringen tillsammans och komma överens om ett schema, en städtid eller annat som är viktigt för dig.

Boka din lokalvård i Stockholm med Vasaglansen idag

En ren arbetsmiljö är A och O

Det finns flera fördelar med rena lokaler. Det förhöjer arbetsmiljön vilket ser till att arbetsplatsens produktivitet är fortsatt hög. En ren lokal innebär även ökad trivsel. Ingen kan ju på allvar hävda att det känns skönt att vistas i en smutsig lokal för att spendera 7-9 timmar av sin dag där. Dessutom ger en ren lokal ett mycket bättre intryck utåt.

Klicka här för offert

Vanliga frågor och svar

Vilka tjänster ingår i lokalvård?

I lokalvård ingår en rad tjänster som syftar till att upprätthålla renhet och ordning i olika typer av utrymmen.

Regelbunden städning och underhåll av alla typer av lokaler, inklusive dammtorkning, sopning, dammsugning och moppning.

Fönsterputsning för att säkerställa klara och rena fönsterytor.

Golvvård, inklusive rengöring och underhåll av olika golvmaterial.

Djuprengöring av specifika områden som kök och badrum, inklusive desinfektion.

Avfallshantering och återvinning för att upprätthålla en ren och hållbar miljö.

Specialtjänster efter behov.

Vad är lokalvård?

Lokalvård är en omfattande term som beskriver processen och tjänsterna för att rengöra och underhålla olika typer av inomhusmiljöer. Det inkluderar en rad aktiviteter från daglig städning till mer specialiserade uppgifter som golvvård och fönsterputsning. Målet med lokalvård är att skapa en ren, säker och hälsosam miljö för människor att leva, arbeta och vistas i. Det handlar inte bara om estetik utan även om att förebygga spridning av sjukdomar och bidra till en positiv atmosfär.

Ingår golvvård i er lokalvård?

Ja, golvvård är en viktig del av vår lokalvårdstjänst. Vi förstår att golven inte bara bidrar till lokalens övergripande utseende utan också påverkar säkerheten och livslängden på golvmaterialet. Vår golvvård inkluderar en rad tjänster som anpassas efter golvmaterialets typ och kundens specifika behov. Det kan innefatta allt från enkel moppning och dammsugning till mer avancerade behandlingar som polering, vaxning och djuprengöring av mattor. Vi använder de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa att dina golv inte bara ser bra ut utan också bevaras i bästa möjliga skick över tid.