Boka storstädning i Stockholm

Vill du också komma hem till ett grundligt städat hem? Boka in en storstäd av Vasaglasen! Vi hjälper dig till harmoni i tillvaron.

för 249 kr/h efter RUT-avdrag!

Klicka här för att boka

Låt Vasaglansen fräscha upp ditt hem

Vi förvandlar storstädning till en möjlighet för förnyelse och välbefinnande i ditt hem. I hjärtat av Stockholm erbjuder vi storstädningstjänster som inte bara rengör, utan också återupplivar din bostad. Vi behandlar varje hem med samma omsorg och uppmärksamhet som om det vore vårt eget.

Vad kostar storstädning?

YtaAntal tim per gångPris
Under 50 kvmCa 2-3 timCa 600 kr
50-100 kvmCa 3-5 timCa 900 kr
Över 100 kvmFrån 5 timFrån 1000 kr

 

Detta ingår i vår storstädning

Storstädning kostar endast 249 kr/h efter RUT-avdrag och tar vanligtvis lite längre tid än en vanlig hemstädning, eftersom vi utför allting lite grundligare. Vill du veta hur många timmar du behöver för din storstädning? Nedan följer några förslag, kontakta gärna oss direkt för en mer exakt uppskattning!

Klicka här för att boka

En grundlig storstädning för ditt hem

Hos Vasaglansen förstår vi att ditt hem är din heliga plats. Därför är vår storstädning i Stockholm mer än bara en rengöring; det är en kärleksfull omsorg om din boendemiljö, skapad för att ge dig en ren och harmonisk plats att leva på.

Varför välja Vasaglansen för storstädning i Stockholm?

Att välja Vasaglansen för din storstädning i Stockholm innebär att du väljer ett företag som sätter hjärtat i varje detalj. Vi är dedikerade till att leverera en städning som inte bara rengör, utan också berikar ditt hemliv.

Erfaren och omtänksam personal

Våra städare är inte bara skickliga yrkesmänniskor, de är också omtänksamma individer som bryr sig om ditt hem och ditt välbefinnande, som om det vore sina egna hem.

Miljövänliga och effektiva metoder

Vi använder miljövänliga produkter och metoder i vår storstädning för att skydda både ditt hem och miljön, samtidigt som vi säkerställer ett rent och fräscht resultat.

Rättvisa och transparenta priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för storstädning i Stockholm, med full transparens och inga dolda avgifter. Du får en tydlig uppfattning om kostnaden redan från början.

En djupgående rengöring

Vår storstädning omfattar allt från noggrann dammtorkning till grundlig rengöring av kök och badrum. Vi ser till att varje hörn och vrå i ditt hem blir behandlat med största noggrannhet.

Anpassade lösningar för ditt hem

Vi vet att varje hem har sina egna specifika behov. Våra storstädningslösningar är därför flexibla och anpassas för att uppfylla dina önskemål och krav. Vi håller alltid tät och öppen dialog med våra kunder för att se till att städningen sker utefter deras behov och önskemål

Boka din storstädning i Stockholm med Vasaglansen

Låt oss rengöra hemmet från grunden!

Är du redo för en storstädning som återupplivar ditt hem? Kontakta Vasaglansen idag för att diskutera dina behov och planera för en förnyelse av ditt hem. Vi ser fram emot att få bidra till ett renare och mer harmoniskt hem för dig!

Klicka här för att boka