Boka fönsterputs och få in ljuset

Alltid till ett fast styckpris!

Vad är bättre än blanka och skinande rena fönsterrutor när solen tittar fram? Ta hjälp av våra specialiserade fönsterputsare, så att du kan ägna dig åt dina favoritsysselsättningar istället

Klicka här för att boka

Håll hem och lokaler renare med fönsterputs

Håll alltid dina eller kontorets fönster rena och blanka utan fläckar med fönsterputs i Stockholm. Det ger ett bättre intryck till dina kunder, till dig själv och till hela hemmets interiör om fönstren alltid är rena. Rena fönster bidrar inte bara till ett vackrare hem, utan också till en hälsosammare inomhusmiljö. Genom att eliminera damm, smuts och allergener, förbättrar vår fönsterputs luftkvaliteten och skapar en mer behaglig atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats. Boka vår fönsterputsning i Stockholm hos Vasaglansen, antingen som egen tjänst eller som ett tillägg till våra övriga tjänster. Du kan också boka det i Göteborg, Uppsala och Norrtälje. 

Vad kostar fönsterputs?

Fönsterputs kommer alltid med ett fast styckpris, beroende på antalet och vilken typ av fönster det är. Vill du få ett exakt styckpris för dina fönster är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig direkt!

Så fungerar RUT-avdraget

Denna tjänst ger dig rätt till skattereduktion med RUT-avdraget. Detta leder till att du som kund endast betalar 50% av arbetskostnaden för fönsterputsning. Vi administrerar hela arbetet för att underlätta för din skull.

Noggrann fönsterputs i Stockholm på alla typer av fönster

I Stockholm, där arkitekturen varierar från historiska byggnader till moderna skyskrapor, förstår vi på Vasaglansen att varje fönster har sin unika karaktär och kräver specialiserad rengöring. Vår expertis sträcker sig över alla typer av fönsterputs, anpassad för varje specifikt fönster. Oavsett om det gäller skjutfönster, vridfönster, eller klassiska tvåglasfönster, har Vasaglansen kunskapen och utrustningen för att hantera dem alla.

Takfönster

Takfönster är fantastiska för att släppa in naturligt ljus och skapa en öppen känsla i ditt hem. Men de kan vara svåra att nå och rengöra. Vasaglansen har rätt utrustning och teknik för att noggrant och säkert putsa dina takfönster, så att du kan njuta av en klar himmel ovanför.

Panoramafönster

Panoramafönster erbjuder storslagna vyer över Stockholms stadssilhuett, men kräver regelbunden och noggrann rengöring för att hålla utsikten klar. Vårt team har erfarenheten och verktygen för att effektivt rengöra dessa stora glasytor, oavsett höjd eller storlek.

Fönster med spröjs

Fönster med spröjs tillför en charmig och traditionell känsla till byggnader. Dessa fönster kräver en skonsam hand och precision vid rengöring för att bevara deras unika utseende.

Välj fönsterputs när vädret tillåter

Under våren och efter sommaren ser vi en ökning av efterfrågan på fönsterputs. Varför? Efter mörka vintermånader och dammiga sommardagar längtar vi alla efter solens strålar och ett klart utsikt. Fönsterputs hjälper till att ta bort smuts och fläckar som ackumulerats över säsongerna, vilket ger ditt hem eller företag ett fräscht och inbjudande utseende.

Fönsterputs verktyg – Professionell utrustning för bästa resultat

Vårt team använder endast de bästa fönsterputs verktygen. Från specialdesignade skrapor till miljövänliga rengöringsmedel, allt för att säkerställa att dina fönster blir skinande rena utan att skada dem eller miljön.

När dina fönster har repor

Med tiden så kanske dina fönster har fått repor. Butiksfönster kan få fula repor som kan bli störande ur ett estetiskt perspektiv. Har du en inglasad balkong kan det dessutom vara svårt att komma åt dem. Av olika anledningar kan fönster få etsningar, kalkfläckar och repor som kan vara extra svåra att få bort. Vi vet hur man polerar fönsterna och handskas med sådana typer av problem för att få bort dem och göra dina fönster glasklara igen. 

Tips! Var varsam med dina fönster mellan fönsterputsningarna. Använd bara microfiberdukar om du själv polerar fönster och öppna dem försiktigt. Städa regelbundet så damm och smuts hinner fästa för mycket på fönsterrutorna och orsakar repor och liknande.

Tips att tänka på inför fönsterputsningen

Innan vi kommer till dig för att putsa fönster ser vi gärna att du förbereder området så att det blir mer lättåtkomligt för oss. Här är några tips du kan följa.

  • Ta bort blomkrukor och andra föremål som står på fönsterbrädorna.
  • Ta ner fönsterlampor som hänger i fönstret.
  • Flytta gärna på möbler som står närmast fönstren.
  • Ta ner gardinerna så de inte är i vägen.

Vill du boka våra övriga städtjänster?

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla våra kunders behov och göra ditt hem eller företag skinande rent från golv till tak. Våra professionella städtjänster är bland annat:

Hemstädning - För en fräsch och välkomnande atmosfär i ditt hem. Vår hemstädning är grundlig och anpassad efter dina önskemål och behov. Boka engångsstäd eller abonnemangsstäd.

Kontorsstädning - Skapa en produktiv och hälsosam arbetsmiljö med vår professionella kontorsstädning. Vi ser till att ditt kontor är rent, organiserat och redo för produktivt arbete varje dag.

Flyttstädning - Flytta utan stress med vår omfattande flyttstädning. Vi tar hand om allt från rengöring av skåp till avtorkning av väggar, så att du kan fokusera på din flytt.

Storstädning - För de tillfällen när ditt hem eller kontor behöver en extra grundlig rengöring. Vår storstädning täcker allt från djuprengöring av kök och badrum till dammtorkning av svåråtkomliga ytor.

Boka fönsterputsning i Stockholm med Vasaglansen

Släpp in ljuset i ditt hem!

Är du redo att se ditt hem i ett nytt ljus? Kontakta Vasaglansen idag för att boka din fönsterputsning i Stockholm. Vi ser fram emot att få göra dina fönster skinande rena och ditt hem ännu mer inbjudande!

Klicka här för att boka

Vanliga frågor och svar

Vad kostar fönsterputs?

Priset för fönsterputs varierar beroende på flera faktorer som fönstrets storlek och svårighetsgraden av arbetet. Vi sätter ett pris per fönster där vi tar hänsyn till typ och komplexitet. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vad använder ni för fönsterputsmedel?

Vi försöker alltid att använda medel för fönsterputs som både är effektiva och miljövänliga. På så sätt slipper du oroa dig för farliga kemikalier och allergier om du är känslig.

Kan jag boka fönsterputs i Stockholm när som helst under året?

Ja, om inte temperaturen går ner till -16 och under denna temperatur så kan du boka fönsterputs i Stockholm. Vi kan även utföra det när det regnar men då bara om fönstret inte öppnas utåt. Helst ser vi att det är torrt ute när vi gör det men det är inget krav. De flesta som bokar fönsterputs av oss gör det på våren och i slutet på sommaren/början av förhösten. 

Putsar ni alla typer av fönster?

Absolut! Oavsett om det gäller små fönster i hemmet eller stora panoramafönster på kontoret, har vårt team kunskapen och verktygen för att hantera alla typer av fönster. För stora panoramafönster och andra komplexa fönsterkonstruktioner anpassar vi vårt tillvägagångssätt för att möta specifika utmaningar.

Kan man få rut-avdrag med fönsterputs?

Ja, du kan utnyttja rut-avdraget för fönsterputs. Detta innebär att du kan få en skattereduktion för en del av arbetskostnaden. Kolla på Skatteverket vad som gäller.